Aannemersbedrijf Scheurer bouwt al ruim 80 jaar in en aan Amsterdam. Als ERB-gecertificeerd restauratiebedrijf ligt de focus op behoud en herstel van waardevolle monumenten. Naast ambachtelijke restauratie en funderingsherstel is Scheurer sterk in moderniseren, herbestemmen en energiebesparend aanpassen. Scheurer is onderdeel van VIOS Bouwgroep en werkt vaak nauw samen met het zusterbedrijf VIOS Bouw en Onderhoud Amsterdam. Aannemersbedrijf Scheurer is lid van de Vakgroep Restauratie. De Vakgroep Restauratie is de landelijke branchevereniging van erkende restauratiebouwbedrijven.

Aannemersbedrijf Scheurer

Aannemersbedrijf Scheurer

Al veel kostbaar cultureel erfgoed werd toevertrouwd aan de deskundigheid van Scheurer. Binnen de VIOS Bouwgroep neemt de ERB-gecertificeerde restauratieaannemer een eigen plaats in. Maar het surplus van de Bouwgroep maakt dat restaureren, herstel, verduurzamen, restauratieve nieuwbouw en onderhoud als een complex geheel eenvoudig onder één dak beschikbaar is.

 Lees meer in deze Scheurer Restauratiefolder

De VIOS Bouwgroep, opgericht in 1934, is een groep van zes bouwbedrijven, die samen een omzetcapaciteit hebben van ruim 45 miljoen Euro. Bij onze 160 gemotiveerde medewerkers gaat enthousiasme hand in hand met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing. We maken samen met onze opdrachtgevers mooi werk, mooi om te zien, mooi gemaakt.

vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer