Aannemersbedrijf Scheurer bouwt al ruim 80 jaar in en aan Amsterdam. Als ERB-gecertificeerd restauratiebedrijf ligt de focus op behoud en herstel van waardevolle monumenten. Naast ambachtelijke restauratie en funderingsherstel is Scheurer sterk in moderniseren, herbestemmen en energiebesparend aanpassen. Scheurer is onderdeel van VIOS Bouwgroep en werkt vaak nauw samen met het zusterbedrijf VIOS Bouw en Onderhoud Amsterdam. Aannemersbedrijf Scheurer is lid van de Vakgroep Restauratie. De Vakgroep Restauratie is de landelijke branchevereniging van erkende restauratiebouwbedrijven.

Planmatig onderhoud Bredero's Hof te Giessenburg


Planmatig onderhoud aan gevels en algemene ruimte van 36 woningen en ontmoetingsruimte aan de Van Brederodestraat en Van Hardenbroekstraat te Giessenburg.
Werkzaamheden bestaan o.a. uit dakbedekking vervangen, na-isoleren gevels, beglazing vervangen, houtrot herstel, betonherstel, compleet schilderwerk gevels (metselwerk + kozijnen ramen en deuren), vervangen hekwerken, coaten galerijen en balkons, complete W-installatie, CV installatie en keuken, badkamer, toilet verbeteringen.

OPDRACHTGEVER
Stichting Kleurrijk Wonen

ARCHITECT
K3 Architectuur

OPDRACHTVORM
aanbesteding

UITVOERING
2014 - 2015


vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer